tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kevättä ilmassa


Hurahdimme miehen kanssa valitsemaan tytöille kevääksi oikein
yltiötyttömäiset haalarit.
Aikaisemmat haalarimme ovat olleet melko unisex-värisiä: ruskeaa, vihreää ja oranssia. Mutta nyt vieraammatkin kanssakulkijat tunnistanevat lapsemme tytöiksi! :) Haalareihin täytyi saada tietenkin myös asusteet. Tassunjälkiä-blogin innoittamana ostin pari kerää Novitan Miamia, jonka tämän kevään vaaleanpunainen sopii lähes täydellisesti haalarin pohjaväriin. Myös saman langan pinkki olisi ollut sopiva sävy, mutta en halunnut korostaa pinkkiä enää asusteissa. Neuloin molemmille tytöille hiippalakit. Malli on sama, jolla tein syksyllä Nallesta myssyjä. Tein ensin myssyn isommalle tytölle eikä mikään käsityö ole ollut pitkään aikaan niin vaikea aloittaa. Loin silmukat ja neuloin pari ensimmäistä riviä varmaan lähemmäs kymmenen kertaa. Ensin myssy vaikutti liian suurelta. Sitten vasta tein testineuleen, jotta voisin tarkistaa oikean langantiheyden. Loin silmukat uudestaan. Näytti edelleen valtavalta. Purin ja loin uudelleen. Lapset alkoivat riidellä ja palattuani neuleen pariin, silmukat olivat tippuneet puikoilta jne. Kun tuosta tahkoamisesta oli päästy, neulominen oli varsin joutuisaa. Miami oli minulle uusi tuttavuus ja se yllätti todella positiivisesti. Lanka on ihanan pehmoista ja sitä on kiva neuloa.




Pienempään pipoon neuloin helmineuleesta korvaläpät, jotka jatkuvat solmiamisnauhoiksi. Kokemuksesta tiedän, että tuolla taapertajalla ei muuten pipot päässä pysy.




Resorin yläpuolelle tein reikäkerroksen, johon sai helposti pujoteltua koristenauhan. Lopputuloksesta tuli mielestäni hauska yhdistelmä söpöilyä ja tonttumaisuutta.

11 kommenttia:

  1. Somat ovat! Tästä värimaailmasta näin poikien äitinä voi vain haaveilla =)

    /m

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita pipoja! Ihanan tyttömäiset ja nuo nauhat viimeistelevät kauniisti pipot.

    VastaaPoista
  3. Aivan suloiset pipot ja vaatteet.

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka ihanat pipot! Kiva malli, vähän erilainen ja söpö :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat pipot! Voi että, meidänkin neidillä on tuo haalari odottamassa lämpösempiä kelejä, kevätmyssy vain puuttuu:-)

    VastaaPoista
  6. Voi kun on ihanan vaaleanpunaista <3

    VastaaPoista
  7. Ihanat pipot oot tehny ja käy kyll ihanasti pukuihin!

    VastaaPoista
  8. Ihanat myssyt!! Ja tosi suloiset tytöt :-)

    VastaaPoista
  9. Todella ihania pipoja. Kuinka monella silmukalla olet pienemmän lakin tehnyt?

    VastaaPoista